Üst Menu

User menu

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ANLATIYOR PANELİ DÜZENLENDİ

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ANLATIYOR PANELİ

Tarih Bölümü öğrencileri Ömer MERCAN ve Oğuzhan KARAHÜSEYİNOĞLU'nun yönetiminde Fırat Üniversitesi Tarih Öğrenci Topluluğu bünyesinde "Şehit Yakınlar ve Gaziler Anlatıyor" adlı bir panel düzenlendi. Tarih Bölümü öğrencisi Hilal DUMAN'ın sunduğu panel 4 Aralık 2018 tarihinde saat 14:00'da Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet AKSIN açılış konuşması yaptı. İlahiyat Fakültesi öğrencisi Taha DEMİR tarafından Kuran-ı Kerim okunmasından sonra, Tarih Bölümü öğrencileri Azime BERKER ve Oğuzhan KARAHÜSEYİNOĞLU panelin ruhuna uygun şiirler okudular. Panle Prof. Dr. Yüksel ARSLANTAŞ'ın moderatörlüğünde Şehit Yakınlarımız Hasan ALATAŞ, Mehmet ÇETE ile Gazilerimiz Eyyüp Sabri ORHAN, Ercan SAĞCI ve Mehmet AYDINALP'in konuşmalarıyla devam etti. Konuklarımız duygu ve düşüncelerini öğrencilerimiz ile paylaştılar. "Hiçbirşey istemediklerini, sadece unutulmamak istediklerini" vurgulayarak, alçak gönüllükle hatırlanmak istediklerini dile getirdiler. Panel daha sonra, katılımcı hocaların konuklarımıza plaket taktim etmesiyle son buldu.